Button für Menü
REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
 • 1.435 constructievegesprekken

Op beurzen en evenementen willen we graag met u praten over nieuwe innovaties en projecten

 • Altijd klaar voor dialoog.
  Ervaring delen - know-how bundelen

  Onderweg in opdracht van de grondstofbesparing: REMONDIS is vertegenwoordigd op nationale en internationale branche-evenementen en stelt regelmatig innovaties en projecten voor.

  • Item

   • 29 september 2016

    11. REMONDIS-Forum 2016

    Goslar

     

     

    29 september 2016

    REMONDIS-Forum 2016

    Goslar

    Het REMONDIS-forum is er een van de leidende dialoogplatformen voor duurzaamheids- en toekomstthema's in Duitsland. De nu 11de editie wordt dit jaar op 29 september gehouden in Goslar. Zoals in de voorbije jaren zullen wij sprekers uit politiek, wetenschap en economie begroeten en ons kritisch buigen over de ecologische, economische en technische uitdagingen van onze branche.

    2013 waren rund 200 Gäste der Einladung zum 8. REMONDIS In 2013 waren ongeveer 200 gasten op het 8ste REMONDIS EURAWASSER-forum in Rostock-Warnemünde aanwezig. Onder andere beklemtoonde Prof. Dr. Jens Tränckner, professor waterbeheer aan de Universität Rostock, dat het verwerken en weer beschikbaar maken van de levensnoodzakelijke grondstof fosfor voor mens en dier in de toekomst onontbeerlijk zal zijn. Met het gepatenteerde Tetraphos®-proces heeft REMONDIS Aqua de basis voor het beschermen van deze waardevolle grondstof reeds gelegd.

    Bondsminister van Economie a.D. Wolfgang Clement bekrachtigde op het 8ste REMONDIS EURAWASSER-forum in Rostock-Warnemünde zijn pleidooi voor een "Agenda 2020" voor Duitsland en Europa en maande een Europawijd infrastructuurprogramma aan

   Item

   • 30 mei - 03 juni 2016

    IFAT 

    Munchen

    Op IFAT stellen de experts van REMONDIS aan het internationaal expertenpubliek actuele innovaties en projecten voor

    Van 30 mei tot 03 juni 2016 opent wereldwijd de belangrijkste milieubeurs IFAT in München opnieuw haar deuren. Op een oppervlak van 215.000 vierkante meter presenteren 2.939 exposanten uit 54 landen innovaties en diensten op het gebied van water-, afvalwater-, afval- en grondstoffenbeheer. Zoals in vorige jaren worden bezoekers uit de hele wereld verwacht. De beste voorwaarden dus voor de REMONDIS-groep om haar hele palet aan producten en diensten aan het nationale en internationale expertenpubliek voor te stellen. Het doeltreffend omspringen met waardevollen materialen is een dringende uitdaging van onze tijd. REMONDIS heeft dit tot haar verantwoordelijkheid gemaakt en toont op IFAT, hoe door consequente recycling en innovatieve diensten de winning van hoogwaardige secundaire grondstoffen uit afval kan worden veiliggesteld en daarmee voortdurend en duurzaam kan worden bijgedragen aan klimaatbescherming en het besparen van natuurlijke grondstoffen.

    

    

   15 - 17 maart 2016

   AQUA Nederland Vakbeurs

   Evenementenhal Gorinchem
   Our standnumber is 140

REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
Impressum


  Vestigingen

  Wij zijn in Europa en daarbuiten voor u actief
  meer


  Carrière

  Opmerkelijk: start- en promotiemogelijkheden
  meer


  Pers

  Het lezen waard: actuele en gearchiveerde persmededelingen
  meer

© 2017 REMONDIS SE & Co. KG | Sie lesen: Beurzen en evenementen

03 / 03