• 1.435 constructievegesprekken

Op beurzen en evenementen willen we graag met u praten over nieuwe innovaties en projecten

 • Altijd klaar voor dialoog.
  Ervaring delen - know-how bundelen

  Onderweg in opdracht van de grondstofbesparing: REMONDIS is vertegenwoordigd op nationale en internationale branche-evenementen en stelt regelmatig innovaties en projecten voor.

  • Item

   • 6 september 2018

    12. REMONDIS-Forum 2018

    Oberhausen

     

    Bondsminister van Economie a.D. Wolfgang Clement bekrachtigde op het 8ste REMONDIS EURAWASSER-forum in Rostock-Warnemünde zijn pleidooi voor een "Agenda 2020" voor Duitsland en Europa en maande een Europawijd infrastructuurprogramma aan

   Item

   • 14 mei - 18 mei 2017

    IFAT 

    Munchen

    Op IFAT stellen de experts van REMONDIS aan het internationaal expertenpubliek actuele innovaties en projecten voor

    Van 14 mei tot 18 mei 2018 opent wereldwijd de belangrijkste milieubeurs IFAT in München opnieuw haar deuren. Op een oppervlak van 215.000 vierkante meter presenteren 2.939 exposanten uit 54 landen innovaties en diensten op het gebied van water-, afvalwater-, afval- en grondstoffenbeheer. Zoals in vorige jaren worden bezoekers uit de hele wereld verwacht. De beste voorwaarden dus voor de REMONDIS-groep om haar hele palet aan producten en diensten aan het nationale en internationale expertenpubliek voor te stellen. Het doeltreffend omspringen met waardevollen materialen is een dringende uitdaging van onze tijd. REMONDIS heeft dit tot haar verantwoordelijkheid gemaakt en toont op IFAT, hoe door consequente recycling en innovatieve diensten de winning van hoogwaardige secundaire grondstoffen uit afval kan worden veiliggesteld en daarmee voortdurend en duurzaam kan worden bijgedragen aan klimaatbescherming en het besparen van natuurlijke grondstoffen.

REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
ColofonPrivacyverklaring


  Vestigingen

  Wij zijn in Europa en daarbuiten voor u actief
  meer


  Carrière

  Opmerkelijk: start- en promotiemogelijkheden
  meer


  Pers

  Het lezen waard: actuele en gearchiveerde persmededelingen
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG | Sie lesen: Beurzen en evenementen