Op beurzen en evenementen willen we graag met u praten over nieuwe innovaties en projecten

 • Altijd klaar voor dialoog.
  Ervaring delen - know-how bundelen

  Onderweg in opdracht van de grondstofbesparing: REMONDIS is vertegenwoordigd op nationale en internationale branche-evenementen en stelt regelmatig innovaties en projecten voor.

  • Item

   • REMONDIS-forum 2022

    Bad Neuenahr-Ahrweiler, Duitsland

    Het REMONDIS-forum is een van de meest toonaangevende dialoogplatformen op het gebied van duurzaamheid en toekomstthema's van Duitsland. De vijftiende editie vindt plaats in 2022 in Bad Neuenahr-Ahrweiler. Net als in voorgaande jaren zijn sprekers uit de wereld van de politiek, de wetenschap en het bedrijfsleven aanwezig om een inhoudelijke blik te werpen op de ecologische, economische en technische uitdagingen van deze tijd.

    Vorig jaar behandelden de sprekers vraagstukken over de stad van de toekomst en de innovaties en duurzaamheidsaspecten die daarbij komen kijken voor de samenleving en de gemeenschap. Ruim 250 gasten woonden het REMONDIS-forum bij.

   Item

   • 30. mei – 03. juni 2022

    IFAT 

    Munchen

    Op de IFAT presenteren de experts van REMONDIS de nieuwste innovaties en projecten aan de internationale vakbezoekers

    Van 30. mei – 03. juni 2022 opent ’s werelds belangrijkste milieuvakbeurs, de IFAT in München, weer haar deuren. Op 260.000 vierkante meter presenteren meer dan 3.300 standhouders uit 58 landen innovaties en diensten op het gebied van water-, riool-, afval- en grondstofbeheer. Net als in voorgaande jaren worden er bezoekers uit de hele wereld verwacht. Een ideale mogelijkheid dus voor de REMONDIS-groep om haar volledige scala aan producten en diensten te presenteren aan nationale en internationale vakbezoekers. Efficiënt omgaan met waardevolle materialen is een prangende uitdaging van deze tijd. REMONDIS neemt deze verantwoordelijkheid serieus en laat op de IFAT zien hoe consequente recycling en een innovatieve dienstverlening ervoor kunnen zorgen dat kwalitatief hoogwaardige secundaire grondstoffen worden gewonnen uit afval en daarmee een blijvende en duurzame bijdrage kunnen leveren aan de klimaatbescherming en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
ColofonPrivacyverklaring


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS Aqua

  Wij zijn in Europa en daarbuiten voor u actief


 • Contact

  REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
  Brunnenstraße 138
  44536 Lünen
  Germany
  T +49 2306 1068900
  F +49 2306 106699
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG | Sie lesen: