• 800 mg calcium, 300mg magnesium (dagelijks aanbevolen hoeveelheid)

Essentiële mineralen en sporenelementen zijn bestanddelen van het drinkwater van REMONDIS Aqua

 • Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het kostbaarste dat u bezit: uw drinkwater

  Drinkwater is de basis van alle leven. En een voorwaarde voor welstand, groei en veiligheid. Tot de kerntaken van elke gemeente behoort de voorziening van haar burgers met kwalitatief hoogwaardig drinkwater – in Duitsland een vanzelfsprekendheid, in vele landen echter nog altijd een uitdaging. REMONDIS Aqua is gespecialiseerd in de ontsluiting, zuivering en verdeling van drinkwater. Indien gewenst, zorgen wij ook de afrekening. Dat is de moeite waard. Voor de gemeente – en niet in het minst voor de burgers.

 • Diensten

  • REMONDIS Aqua schittert doordat het gemeenten en waterschappen een volledig dienstenportfolio kan aanbieden – van de voorziening van drinkwater tot een gecentraliseerd stofstroommanagement. Afhankelijk van de individuele eisen, kunnen dat gedeeltelijke diensten zijn of desgewenst het volledige dienstenspectrum.
   meer


  Referenties

  • Wij zorgen niet alleen voor drinkwater: in vele nationale en internationale projecten konden wij reeds onze know-how en onze ervaring aan gemeenten doorgeven en hen op die manier helpen met een economisch en doeltreffend watermanagement. Overtuig uzelf!
   meer

REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
ColofonPrivacyverklaring


  Vestigingen

  Wij zijn in Europa en daarbuiten voor u actief
  meer


  Carrière

  Opmerkelijk: start- en promotiemogelijkheden
  meer


  Pers

  Het lezen waard: actuele en gearchiveerde persmededelingen
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG | Sie lesen: Drinkwater Gemeenten