• x³ potentiëlen zo goed mogelijk benutten

Onze experts verplaatsen en transformeren materiaal en energiestromen, met als doel het efficiënt gebruik van hulpbronnen te vergroten

 • Resource-efficiency door duurzaam stofstroommanagement

  Van de waterwinning tot de afvalwaterverwerking is het ons kringloop-economisch doel natuurlijke grondstoffen door het best mogelijke stofstroommanagement te ontzien. De stofstroomanalysten van REMONDIS Aqua zijn ecologisch en economisch gemotiveerd en ontwikkelen concepten die in tijden van grondstofschaarste kosten drukken en het milieu ontlasten. Wij beschouwen de afvalproducten van waterzuiveringsstations als gruis, zand, vet en slib als grondstoffen, gebruiken het aanwezige energie- en grondstofpotentieel en voeren het met behulp van een doordacht stofstroommanagement in de economische kringloop terug.

 • Diensten

  • Slib is een veelzijdig inzetbare stof die ontstaat bij de waterzuivering. Of de stof nu bijvoorbeeld gebruikt wordt in de landbouw of thermisch als energiebron – wij bieden als marktleider onze klanten een holistisch stofstroommanagement aan.
   meer


  Referenties

  • Tevreden klanten zeggen veel meer dan naakte getallen. Kom meer te weten over onze projecten op het vlak van stofstroommanagement in binnen- en buitenland!
   meer

REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
ColofonPrivacyverklaring


  Vestigingen

  Wij zijn in Europa en daarbuiten voor u actief
  meer


  Carrière

  Opmerkelijk: start- en promotiemogelijkheden
  meer


  Pers

  Het lezen waard: actuele en gearchiveerde persmededelingen
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG | Sie lesen: Stofstroommanagement // Gemeenten // REMONDIS Aqua