• Cu symbool voor het element koper

Metalen, fosfor of opgelost organisch materiaal als basis voor biogas: In afvalwater vaak heel waardevol

Ons dienstenspectrum. REMONDIS Aqua zet in op veelzijdigheid

REMONDIS Aqua is uw betrouwbare contactpersoon voor alles wat watermanagement in uw onderneming betreft. Van de voorziening met speciaal behandeld ultra zuiver water tot de naadloze behandeling en afvoer van afvalwater tot en met de verwerking van het slib. Daarbij gebruiken wij de nieuwste technologieën, toekomstgerichte processen en economische concepten.

 • Watervoorziening

  • Bepaalde processen in de industrie vereisen zeer zuiver, volledig gedemineraliseerd productiewater. De experts REMONDIS Aqua stellen de voorziening ervan zeker met de modernste techniek.
   meer


  Afvalwaterbehandeling

  • Afvalwatermanagement is vooral in de industrie een belangrijk onderwerp. Met REMONDIS Aqua kiest u voor een sterke en betrouwbare partner die met ervaring en know-how de juiste oplossing voor uw afvalwaterprobleem vindt.
   meer


  Stofstroommanagement

  • Graag neemt REMONDIS Aqua het centrale beheer van uw stofstroommanagement van u over, en helpt u het slib en de organische componenten die in het afvalwater zitten op een nuttige manier te gebruiken – bijvoorbeeld als energiebron.
   meer

REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
ColofonPrivacyverklaring


  Vestigingen

  Wij zijn in Europa en daarbuiten voor u actief
  meer


  Carrière

  Opmerkelijk: start- en promotiemogelijkheden
  meer


  Pers

  Het lezen waard: actuele en gearchiveerde persmededelingen
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG | Sie lesen: Dienstenspectrum // REMONDIS Aqua