Button für Menü
REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
 • 182 mg fosfor per liter

De natuurlijke reserves van fosfor raken op. Des te belangrijker is het teruggeven van de kostbare grondstof aan de natuurlijke kringloop.

Grondstofefficiency als hoofddoel. Wij bewandelen nieuwe wegen inzake stofstroommanagement

Van de waterwinning tot de afvalwaterverwerking is het ons doel natuurlijke grondstoffen te ontzien. REMONDIS Aqua ontwikkelt op het gebied van stofstroommanagement daarom holistische concepten die uitgaan van ecologische en economische voorwaarden, die in tijden van grondstofschaarste kosten drukken en het milieu ontzien. Dit omvat de volledige logistiek, documentatie en reglementaire verwerking van residus uit de industriële afvalwaterzuivering. Vooral in de industrie bevat het afvalwater vaak waardevolle stoffen. Die mogen bij de verwerking niet verloren gaan. Van edelmetalen tot fosfor – veel afvalproducten kunnen in de zuiverste kwaliteit worden teruggewonnen. Wij bouwen de daarvoor noodzakelijk installaties, gebruiken de energie uit de afvalstroom en brengen de waardevolle stoffen uit het afvalwater weer in de materiaalkringloop.

 • Diensten

  • Slib is een veelzijdig inzetbare stof die ontstaat bij de waterzuivering. Of de stof nu bijvoorbeeld gebruikt wordt in de landbouw of thermisch als energiebron – wij bieden als marktleider onze klanten een holistisch stofstroommanagement aan.
   meer


  Referenties

  • Tevreden klanten zeggen veel meer dan naakte getallen. Kom meer te weten over onze projecten op het vlak van stofstroommanagement in binnen- en buitenland!
   meer

REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
ImpressumPrivacy & Cookies


  Vestigingen

  Wij zijn in Europa en daarbuiten voor u actief
  meer


  Carrière

  Opmerkelijk: start- en promotiemogelijkheden
  meer


  Pers

  Het lezen waard: actuele en gearchiveerde persmededelingen
  meer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG | Sie lesen: Stofstroommanagement // Industrie // REMONDIS Aqua