• 360° all-round service

U beslist of wij in aanvulling op het beheer tevens investeringen bieden

Een heel pak service inbegrepen. Ons operatormodel

REMONDIS Aqua is niet alleen een betrouwbare en competente partner, wanneer het gaat om een doeltreffend en kostenbesparend beheer van uw waterzuiverings- of afvalwaterbehandelinginstallaties. Bij het operatormodel staan wij bovendien ook in voor de planning, de bouw en desgewenst ook de financiering van installaties, wat in vele onderneming een voelbare verlichting betekent in geval van bijkomende, nieuwe en complexe opgaven. Zo kunt u zich volledig op uw core business concentreren.

 • Mikken op meer efficiency!

  • In het bijzonder realiseren wij operatormodellen op het gebied van de afvalwaterbehandeling. Deze zijn echter net zo geschikt voor de watervoorziening en voor de combinatie van beide. In dit kader neemt REMONDIS een hoge mate aan verantwoordelijkheid – van de planning en de bouw tot de financiering van industriële installaties. Zo kan dankzij de samenwerking met REMONDIS Aqua de efficiency worden verhoogd, waardoor wel eens aanzienlijke kostenbesparingen het resultaat zijn.

   Laat ons de verantwoordelijkheid dragen voor uw waterzuivering en/of afvalwaterbehandeling

Zekerheid op lange termijn zonder risico

Door te kiezen voor ons operatormodel (operator-overeenkomst) legt u het fundament voor een zekere en betrouwbare dienstverlening waarop onderneming kan rekenen. Voor de volledige looptijd kunt u met planbare kosten rekenen, omdat REMONDIS Aqua het bedrijfsrisico draagt en de overeengekomen kwaliteitsdoelstellingen garandeert.


REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
ColofonPrivacyverklaring


  Vestigingen

  Wij zijn in Europa en daarbuiten voor u actief
  meer


  Carrière

  Opmerkelijk: start- en promotiemogelijkheden
  meer


  Pers

  Het lezen waard: actuele en gearchiveerde persmededelingen
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG | Sie lesen: Operatormodel // Industrie // REMONDIS Aqua