• 0815 is het enige dat u van ons niet kunt verwachten

Bedrijfsvoering of Operatormodel. Samen vinden wij voor uw onderneming het passende concept.

Samenwerkingsmodellen voor alle gevallen. Individuele concepten voor uw onderneming

Onze samenwerkingsmodellen (Company Partnerships) zijn ideaal voor ondernemingen die hun watermanagement gedeeltelijk of volledig willen uitbesteden. Wij bieden onze klanten doeltreffende, individueel aangepaste oplossingen en een omvattende dienstverlening – van de planning tot de bouw, het beheer en zelfs de financiering van de installaties. U bepaalt zelf vanuit uw specifieke behoeften de projectomvang van het samenwerkingsmodel.

 • Company Partnership

  • Uw watermanagement is bij ons in ervaren handen. De manier van samenwerken volgt uw specifieke wensen: Indien u dat wenst, zorgen wij in het kader van ons samenwerkingsmodel niet alleen voor de verantwoordelijkheid, maar ook voor de nodige investeringen.
   meer


  Bedrijfsvoeringsmodel

  • Betrouwbare kostenstructuren dankzij een doeltreffend beheer. Wij ondersteunen u in het kader van dit samenwerkingsmodel met onze know-how en personeel, stellen de nodige bedrijfsmiddelen ter beschikking, voeren het onderhoud van de installaties uit en staan in voor de verwijdering van de afvalproducten.
   meer


  Operatormodel

  • Dit omvangrijk samenwerkingsmodel waarbij wij naast de planning, de bouw en het beheer van de installaties, desgewenst ook voor de financiering zorgen, betekent voor veel gemeenten een aanzienlijke ontlasting in het licht van bijkomende, nieuwe en complexe opgaven.
   meer

REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG
ColofonPrivacyverklaring


  Vestigingen

  Wij zijn in Europa en daarbuiten voor u actief
  meer


  Carrière

  Opmerkelijk: start- en promotiemogelijkheden
  meer


  Pers

  Het lezen waard: actuele en gearchiveerde persmededelingen
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG | Sie lesen: Samenwerkingsmodellen // Industrie // REMONDIS Aqua