Vestigingen REMONDIS Aqua

Met één klik op de knop vindt u wat u zoekt. Bekijk onze vestigingen en het betreffende aanbod alsook de bijbehorende contactgegevens.

Vestigingen REMONDIS Aqua


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

De kostbare grondstof water. Bij ons in goede handen

Al sinds tientallen jaren staat REMONDIS Aqua bv voor duurzaam, innovatief en efficiënt waterbeheer. Zowel in de industrie als voor gemeenten zijn wij de expert ter zake voor alles wat te maken heeft met water, watervoorziening, de zuivering en het terugwinnen ervan. Water is een waardevolle grondstof. We moeten er dan ook absoluut verantwoordelijk mee omgaan. Onze claim is duidelijk: het beste voor onze klanten en partners, zowel economisch als ecologisch.

Direct naar uw contactpersonen

Services op maat – voor klanten en de bescherming van hulpbronnen

Wij bieden onze industriële en onze gemeentelijke klanten ultramodern waterbeheer en ondersteunen met onze technische en vakkundige kennis daar waar onze knowhow vereist is. Dat kan een eenmalige dienst zijn, bijvoorbeeld het implementeren van een proces, maar ook een contractueel overeengekomen continue samenwerking. Daarvoor hebben we verschillende samenwerkingsmodellen. Dat gaat van gedeeltelijke ondersteuning op bepaalde gebieden tot een totaalpakket, waarbij wij voor alles zorgen: voor de strategische planning, de opbouw en het onderhoud van de infrastructuur tot aan het dagelijks gebruik van de installatie.

Onze samenwerkingsmodellen

Wij zijn een baanbreker en innovatieve pionier op het gebied van fosforrecycling

Op verzoek stellen we ook graag een all-in-one-pakket voor u samen. U betaalt dan enkel nog een tarief per kubieke meter afvalwater. We geven u graag persoonlijk advies hierover. Neem contact met ons op

Duurzaamheid, daar staan wij voor. Omdat we deel uitmaken van de REMONDIS-groep

Waar mogelijk winnen we waardevolle grondstoffen terug en beschermen op die manier milieu en klimaat. Zo passen we op het vlak van water consequent toe wat de REMONDIS-groep als circulaire onderneming onderscheidt. Bij het traditionele familiebedrijf REMONDIS is duurzaamheid altijd al tegelijkertijd zowel een bedrijfsdoelstelling als een filosofie geweest. In Nederland en meer dan 30 andere landen wereldwijd verwerkt REMONDIS nagenoeg alle soorten afval en grondstoffen. Meestal met directe synergieën op het vlak van water, waar onze klanten dan weer van profiteren. Zo wordt aluminiumhoudend afval gebruikt om neerslagmiddelen voor zuiveringsinstallaties te winnen. Dat bespaart op zich weer grondstoffen.

REMONDIS-kennis is wereldwijd gevraagd in PPS-en

Wij staan graag persoonlijk voor u klaar

U als klant bent even belangrijk voor ons als de grondstof water. We proberen steeds de beste oplossing voor u te vinden. We geven u steeds vriendelijk en competent advies op ooghoogte. Neem contact met ons op:

Contactpersoon voor gemeentelijk waterbeheer en verwerking van zuiveringsslib

Sebastian Weil

Managing Director
T +31 334 796320
E-Mail

Contactpersoon voor industrieel waterbeheer

Jan Rutten

Sales Manager
T +31 6 827 97447
E-Mail

REMONDIS Aqua bv