Vestigingen REMONDIS Aqua

Met één klik op de knop vindt u wat u zoekt. Bekijk onze vestigingen en het betreffende aanbod alsook de bijbehorende contactgegevens.

Vestigingen REMONDIS Aqua


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

Uw weg naar hoogwaardig proceswater. Conflictvrij en efficiënt

De industrie voorzien van toevoer- of proceswater kan problematisch worden. Enerzijds blijft de vraag naar water in de industrie stijgen. Anderzijds dreigt op sommige plaatsen al een tekort aan water. Dat geldt met name voor regio’s die te kampen hebben met verzilting van waterbronnen. Feit is dat als men in de toekomst conflicten in de watervoorziening wil voorkomen, de industrie er goed aan doet om te investeren in duurzame concepten voor de winning van proceswater. Daarbij is een partner die uiterst betrouwbaar is en als geen ander met de materie vertrouwd is, een absolute aanrader. Tenslotte is industrieel proceswater niet enkel een kostenkritische component, maar ook een onvervangbare grondstof. Hier moet alles juist zitten, anders loopt het al snel helemaal mis.

Klik hier om naar onze samenwerkingsmodellen

Ons portfolio inzake proceswater voor de industrie

Ruwwaterwinning

Wij helpen u ruw water te winnen. Bijvoorbeeld door bronnen te bouwen in uw nabije omgeving.

Productie van proceswater

Wij zijn in staat om elke behoefte aan proceswater – qua hoeveelheid en kwaliteit – snel en voordelig te vervullen.

Zero liquid discharge

Wij zorgen er met de modernste zuiveringstechnologie voor dat uw proceswater consequent wordt teruggevoerd en kan worden hergebruikt.

Allround service installatiebouw

Wij nemen alle mogelijke taken rond proceswater voor onze rekening; van de planning en de financiering tot de bouw en de exploitatie. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Wij zijn een bedrijf met een lange geschiedenis en maken deel uit van het wereldwijde netwerk van de REMONDIS-groep. Wij nemen de proceswatervoorziening voor onze rekening – op lange termijn en continu.

Proceswater en duurzaamheid. Wij combineren het met elkaar

Consequente recycling van industrieel proceswater bespaart niet alleen kostbaar water, maar garandeert ook een betrouwbare en constante toevoer van proceswater in de productieketen. REMONDIS Aqua kent als geen ander de mogelijkheden om proceswater te behandelen en biedt u efficiënte en tegelijk duurzame oplossingen. Wij staan in voor alles, van de investering of de financiering tot de exploitatie en het onderhoud. Het resultaat? Een milieuvriendelijk productieproces dat grondstoffen bespaart.

Door proceswater terug te voeren naar de productiekringloop kunnen we de ecologische voetafdruk van de industrie aanzienlijk verkleinen

Geen extra kosten voor proceswater. Ondanks aangescherpte drempelwaarden

Het produceren en zuiveren van proceswater heeft een enorme impact op de productiekosten. Het is onze taak om voor u de beste en meest efficiënte oplossing te vinden om de kosten voor uw proceswater stabiel te houden, zelfs wanneer de wetgeving strenger wordt. En daar slagen wij ook in, omdat we nieuwe ontwikkelingen en trends onder andere altijd van nabij volgen en bovendien zelf continu nieuwe methoden ontwikkelen om proceswater nog efficiënter te kunnen produceren.

Hebt u vragen over onze services op het gebied van proceswater of u wenst persoonlijk advies? Hier vindt u uw persoonlijke contactpersoon

REMONDIS Aqua bv