Vestigingen REMONDIS Aqua

Met één klik op de knop vindt u wat u zoekt. Bekijk onze vestigingen en het betreffende aanbod alsook de bijbehorende contactgegevens.

Vestigingen REMONDIS Aqua


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

Waterbeheer in de praktijk

Gedaan met de theorie, over naar de praktijk. Op de afzonderlijke subpagina’s hebben we naast de beschrijvingen van onze services voor afvalwater en proceswater en zuiveringsslib ook enkele voorbeelden vermeld van industriële bedrijven of branches waar wij actief zijn. Daarnaast presenteren we u graag uitgebreid twee referentieprojecten. Ten slotte is niets zo overtuigend als een tevreden klant. We wensen u veel plezier bij het lezen van onze praktijkvoorbeelden voor industrieel waterbeheer.

Bijdrage aan de comeback van de vinylplaat

Waterbeheer voor pvc-producten in Rotterdam

Naar de referentie

Francis Drake zou trots op ons zijn

Efficiënte afvalwaterzuivering voor producent van aardappelproducten

Naar de referentie

Voorbeeldprojecten afvalwater

Bedrijven uit de meest uiteenlopende branches wereldwijd profiteren van onze ervaring op het gebied van industrieel afvalwater. Onze competenties omvatten dan ook alle aspecten van industriële afvalwaterbehandeling. Dat begint bij het beschikbaar stellen van opgeleide vaklui voor de exploitatie van installaties en reikt via de knowhow inzake reglementaire vereisten tot de modernisering van of de volledige nieuwbouw van installaties. Wij zijn uw betrouwbare partner bij de professionele zuivering van uw industrieel afvalwater, of we nu als externe dienstverlener ingeschakeld worden of in het kader van een samenwerkingsmodel aan het werk gaan. Waar mogelijk winnen we daarbij waardevolle grondstoffen uit uw afvalwater terug en vormen zo een aanzienlijke toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Van levensmiddelenproductie tot chemisch bedrijf – wij weten raad met afvalwater uit de industrie. Naar onzen referentieprojecten

Overzicht services industrieel afvalwater

Terbeschikkingstelling personeel en exploitatie installatie

All-in-one-service in het kader van een beheerdersmodel

Management-contracting voor afzonderlijke taken of het volledige waterbeheer

Opstellen en implementeren van procesconcepten

Aanpassen en uitbreiden van de afvalwaterbehandeling

Technische inventarisatie en conceptontwikkeling voor moderniseringsmaatregelen

Plannen en uitvoeren van nieuwe installaties

Terugwinnen van grondstoffen en bijdrage leveren aan duurzaamheid

Hebt u vragen over onze services of referenties? Wij staan u graag te woord. Hier vindt u onze contactpersonen

REMONDIS Aqua bv