Vestigingen REMONDIS Aqua

Met één klik op de knop vindt u wat u zoekt. Bekijk onze vestigingen en het betreffende aanbod alsook de bijbehorende contactgegevens.

Vestigingen REMONDIS Aqua


Vestigingen REMONDIS

Ontdek de wereld van REMONDIS met circa 800 vestigingen en coöperaties in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Vestigingen REMONDIS wereldwijd

U weet geen raad met uw zuiveringsslib? Wij wel

Steeds meer waterverwerkende bedrijven worstelen met dezelfde vraag: waar moeten we in hemelsnaam heen met ons zuiveringsslib? Het antwoord is simpel: naar ons. Met onze eigen recycling- en verbrandingsinstallaties zoeken we de beste oplossing voor u, zodat u uw zuiveringsslib gegarandeerd kwijt kunt. En dankzij ons brede netwerk binnen de REMONDIS-groep niet enkel tegen een faire prijs, maar ook vaak met een gerecycled product als resultaat.

Alles over het onderwerp vergunningen en documentatie

Portfolio industrieel zuiveringsslib

Ontwikkelen van allesomvattende verwijderingsconcepten

Ondersteunen bij vergunningsprocedures en de omgang met overheden

Opstellen van de vereiste verwijderingsdocumentatie

Logistieke concepten, gebruikmakend van vrachtwagens, binnenschepen en spoorwegen

Organiseren en inplannen van de afvoer

Wij hebben bijna alle logistieke en transportoplossingen voor zuiveringsslib in huis. Indien gewenst bouwen we bij u ter plaatse ook de benodigde infrastructuur

REMONDIS Aqua recyclet jaarlijks meer dan een miljoen ton zuiveringsslib en is daarmee een van de grootste particuliere zuiveringsslibverwerkende bedrijven van Europa.

Wij halen het beste uit zuiveringsslib. Ook voor u

Afhankelijk van de vervuilingsgraad en de samenstelling van het industriële zuiveringsslib zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Met ons netwerk van installaties beschikken we over allerlei mogelijkheden, van het composteren via het produceren van biogas tot het verbranden. Het voordeel daarvan voor u is dat uw zuiveringsslib op die manier gegarandeerd verwijderd wordt op de manier die voor u het voordeligst is. Daarbij staan we u op elk mogelijk vlak met raad en daad bij, of het nu gaat om de logistieke organisatie of het opmaken van de nodige documenten en vergunningen.

Wij bieden samenwerkingsmodellen op maat aan

Groene nevenproducten uit industrieel zuiveringsslib. Bijvoorbeeld in de vorm van biogas of compostproducten


Uw voordelen op een rijtje

Ecologische verantwoordelijkheid

Met ons aan uw zijde kunt u er zeker van zijn dat uw industriële slib op de meest milieuvriendelijke manier wordt gerecycled, zonder dat er grondstoffen verloren gaan.

Maximale efficiëntie

Onmiddellijke recycling zonder omwegen. De REMONDIS-groep beschikt over een uitgebreid netwerk van allerlei recyclinginstallaties. U profiteert van korte wegen, maximale logistieke efficiëntie en hergebruik van uw grondstoffen.

Verwijderingsgarantie

Dankzij onze expertise en de beschikbare verwerkingscapaciteiten garanderen wij een langdurige afvalverwijdering.

REMONDIS Aqua gaat nog een stapje verder. Wij zijn het eerste bedrijf ter wereld dat op grote schaal fosfor uit zuiveringsslib terugwint.
Meer hierover op fosforrecycling

Wij houden ons bezig met de vergunningen, zodat u zich op uw zaken kunt concentreren

Voor het verwijderen en het transport van zuiveringsslib gelden in Nederland strenge wettelijke voorschriften. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u geen risico's loopt en niets meer hoeft te regelen. Wij regelen alle vereiste officiële vergunningen en documentatie voor u. Ongeacht de hoeveelheid zuiveringsslib. Vooral voor kleinere bedrijven is dat natuurlijk een enorme ontlasting, want ook al gaat het maar over een klein beetje slib, toch is er een massa aan regelgeving en overheidsinstanties waar u doorheen moet. Dat vergt naar verhouding onnodig veel tijd en middelen.

Wij zijn altijd up-to-date wat de nieuwste wetgeving betreft

Wilt u een aanvraag voor het verwijderen van zuiveringsslib in te dienen? Gebruik dan bij voorkeur ons contactformulier

Zuiveringsslib kun je niet altijd en overal kwijt

Ook het verwijderen van zuiveringsslib werkt volgens het principe van vraag en aanbod. Terwijl de hoeveelheid slib alsmaar groeit, wordt de verwerkingscapaciteit steeds kleiner. Het gebruik van zuiveringsslib op landbouwakkers wordt steeds meer aan banden gelegd in Europa. In Nederland is deze vorm van verwerking al lang geen optie meer. Door de energietransitie en de Green Deal worden steenkoolcentrales de komende jaren gesloten, waardoor slib daar niet langer verbrand kan worden. Dat leidt tot een schaarste aan capaciteit voor de verwerking van zuiveringsslib en dus onvermijdelijk tot een bottleneck.

REMONDIS Aqua garandeert u afvalverwerking – we laten u graag de mogelijkheden zien

Voor deze branches verwijderen wij zuiveringsslib

Automobiele industrie en toeleveranciers

Afvalwaterzuiveringsbedrijven van industrieparken

Chemie en petrochemie

Afvalverwerkingsbedrijven

Levensmiddelenindustrie

Farmaceutische industrie

Hebt u vragen over onze services op het gebied van zuiveringsslib of u wenst persoonlijk advies? Hier vindt u uw persoonlijke contactpersoon

REMONDIS Aqua bv